En kvalitetsgaranti for deg som kunde

MTAB er sertifisert i henhold til ISO 9001. Dette innebærer at vi som bedrift følger et kvalitetsstyringssystem der samtlige prosesser og rutiner er omhyggelig utformet i henhold til internasjonal standard for å sikre et systematisk kvalitetsarbeid.

Kvalitet og miljø

Hos oss kan du føle deg trygg på at du alltid får god service og sikker levering av tjenesten, uansett hva det gjelder.


Alle land

Samtlige medarbeidere i alle deler av virksomheten har tilgang til våre rutiner og arbeidsmåter.

Vi måler kontinuerlig kundetilfredsheten, og ved den siste målingen i første kvartal 2021 svarte 96 % av kundene at de var svært tilfredse eller tilfredse.


Utvikling av arbeidet for et bærekraftig miljø

For MTAB har bærekraft og miljø hele tiden vært et aktuelt spørsmål. Allerede i beskrivelsen av forretningsideen står det at virksomheten skal drives på en måte som tar hensyn til miljøet. Våre nye lokaler i Stockholm har blant annet solceller i fasaden, og vi bruker grunnvarme og grunnkjøling for å regulere temperaturen i lokalene. Elektrisiteten vi bruker, er selvsagt fornybar. Akkurat nå arbeider vi for også å bli sertifisert i henhold til ISO 14001 – miljø.

En logistikkpartner hele veien

Før

Vi planlegger, strukturerer, konstruerer emballasjematerialer og styrer logistikkflyt. Vi funksjonstester, konfigurerer og pakker for sikker transport.

I løpet av

Med spesialdesignede biler og opplært personell transporterer vi sensitive varer i Norden og rundt om i verden.

Etter

Vi sørger for at varene dine kommer helt til bruk gjennom tjenester som utpakking, installasjon og posisjonering. Vi tilbyr også fjerning og gjenvinning av emballasje.


La oss løse dine logistikkutfordringer

Kontakta oss