FineArt Logistics

Helhetsløsninger for kunst og museumsgjenstander

I tillegg til transport, pakking og oppbevaring tilbyr vi i dag flere tjenester, som vedlikehold av samlinger, konservering og utstillingstjenester.

Skreddersydde løsninger etter dine behov

Vi vet at hvert kunstverk er unikt. At hver utstilling har sine spesielle behov. Våre medarbeideres lange erfaring og dyptgående kunnskaper skaper forutsetningene for å finne løsningen som passer til hvert enkelt tilfelle. Hos oss er spesialiserte løsninger standard. Emballasje og utstillingsmaterialer utvikles i vårt eget verksted, der vi har full kontroll over hele kjeden. Vi kan mellomlagre eller langtidslagre etter behov i et av våre spesialbygde kunstlagre. Med konservatortjenester og service for oppheng og montering kan vi ta ansvar for hele kjeden.

MTAB er medlem i

Nordens ledende transportør av kunst og verdigjenstander

Det krever noe spesielt å håndtere kunst, museumsgjenstander og andre unike gjenstander. Det er ikke bare det at gjenstanden er uerstattelig i egenskap av å være unik, men den kan også ha særskilte behov. Gjenstanden kan være stor, tung, liten og skjør eller svært gammel – eller en kombinasjon av flere av disse.


Bransjer vi samarbeider med

Museum

I samarbeid med museer rundt om i verden har MTAB pakket, transportert, oppbevart og montert verk slik at de har kunnet møte og glede mennesker verden over.

Galleri

Profesjonell håndtering, stor kunnskap om kunst og kunsthåndtering og et internasjonalt nettverk er noen av faktorene som gjort MTAB til en mangeårig samarbeidspartner for mange gallerier.

Auksjon

Med et utviklet linjenett med trafikk på ukesbasis i Sverige og Danmark har vi muligheter til å møte behovet for både spesialtilpasset transport og rask levering.

Privat

Vi møter enhver samler og ethvert kunstverks behov.


Vi samarbeider blant annet med

At de i tillegg er blide og positive å samarbeide med, har bidratt til en god stemning i hele arbeidsgruppen»

Eva-Sofi Ernstell – sjef for Dansmuseet

«Moesgaard Museum har i en årrekke hatt et godt og tillitsfullt samarbeid med MTAB, preget av høy profesjonalitet, fleksibilitet, presisjon og behagelig og trygg personlig kontakt, til gagn også for våre samarbeidspartnere i inn- og utland.»

Pauline Asingh – Moesgaard Museum

Svært hyggelig og imøtekommende personale.»

Charlie Arvstrand – Uppsala Konstmuseum

MTAB er en logistikkpartner hele veien

Før

Vi planlegger, strukturerer, konstruerer emballasjematerialer og styrer logistikkflyt. Vi funksjonstester, konfigurerer og pakker for sikker transport.

I løpet av

Med spesialdesignede biler og opplært personell transporterer vi sensitive varer i Norden og rundt om i verden.

Etter

Vi sørger for at varene dine kommer helt til bruk gjennom tjenester som utpakking, installasjon og posisjonering. Vi tilbyr også fjerning og gjenvinning av emballasje.

Martin Michalsen

FineArt
oslo@mtab.no


La oss løse dine logistikkutfordringer

Kontakta oss